'Postkantoor van Liefde' op Opwekking

'Niet om wat je doet, maar om wie je bent'

Nog een paar dagen, en dan is het zover: de Pinksterconferentie van Opwekking in Biddinghuizen. De Evangelische Omroep is hier natuurlijk ook aanwezig. Bij de EO-tent vind je dit jaar het 'Postkantoor van Liefde'. Hier kun je gratis een kaartje laten versturen naar bijvoorbeeld je vriend(in), je buurman of je schoonmoeder.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is er van alles te beleven in en om de EO-tent. Wil je graag iets vertellen over jouw mooiste lied? Loop dan vrijdag even de EO-tent binnen en ontmoet de makers van Nederland Zingt.

In de EO-tent draait dit weekend alles om het thema 'Voor jou'. Je kunt dus vanuit het 'Postkantoor van Liefde' een gratis kaartje sturen en er zijn interessante aanbiedingen en acties. Op zaterdag en zondag zijn de makers van de magazines Visie en Eva in de tent aanwezig. Je kunt dan in een Photobooth een grappige foto maken, alleen of samen met je vrienden of familie. Deze foto kun je meteen meenemen! Ook het nieuwe magazine Petrus is gratis af te halen in de EO-tent. Op zondag kun je in gesprek met de hoofdredacteur van Eva, Minella. En natuurlijk staat de BEAM Camper het hele weekend op het jongerenterrein. Iedereen is welkom om met de BEAM-redactie te chillen, sporten en spelletjes te doen. 

Tv-kerkdienst

Traditiegetrouw zendt de EO op Eerste Pinksterdag een tv-kerkdienst uit vanaf Opwekking. Ruben Flach, directeur van Opwekking, zal de dienst leiden. “Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest. In het thema van deze dienst komt de Geest van God nadrukkelijk naar voren. We zijn geroepen om te leven als getuigen van Jezus, om door ons dagelijks leven Zijn koninkrijk zichtbaar te maken. Alleen door de kracht van de Heilige Geest kunnen we zo leven en proclameren dat er maar één weg is – ONE WAY – Jezus zelf.” 
De overdenking wordt verzorgd door Henk Stoorvogel. Henk is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekendstaat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ).
De dienst wordt uitgezonden op zondag 20 mei om 9.30 uur, NPO 2.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons