Nagenieten van de Nederland Zingt Dag: 'Open Armen'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 19)

Dit weekend konden we nagenieten van de Nederland Zingt Dag 2018 rond het thema: 'Open Armen'. Een historische terugblik belichtte een weinig bekende periode uit de laatste dagen van de oorlog. En spreker Maarten de Vries verkondigde dat lichaam én geest verzorging nodig hebben. Visie is je na het weekend graag van dienst met terugkijk- en luistertips.

Andere Tijden Special

De geschiedenisreeks Andere Tijden herhaalde op vrijdag 4 mei een special over de laatste dagen van het naziregime. Een weinig bekende periode tussen 30 april en 23 mei 1945: na Hitler, maar vóór de definitieve capitulatie. 

Nederland Zingt Dag 2018

Hoopvolle muziek klinkt door de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de Nederland Zingt Dag. 'Open Armen' is het thema dat veel losmaakt bij het publiek en de artiesten. De mooiste momenten zie je in deze special van Nederland Zingt.

Nog even zondag

Naast zijn baan als elektromonteur is Maarten de Vries spreker in pinksterkerken en fanatiek sporter: "In het Westen zijn het geestelijke en lichamelijke teveel van elkaar gescheiden. Voor God zijn ze even belangrijk." 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons