Michael W. Smith zingt kinderen in slaap

Nieuw album met wiegeliedjes

Michael W. Smith heeft deze week een nieuw album met kinderliedjes uitgebracht. Eerder dit jaar bracht hij al twee nieuwe cd's uit. Het meest recente album Lullaby is dus het derde nieuwe album van Michael in zeer korte tijd.

Zoals de titel al doet vermoeden, bevat de cd Lullaby geen nieuwe hymns of worship-liederen, maar is het een album met slaapliedjes, speciaal voor baby's en jonge kinderen.

Het is het eerste album van Michael W. Smith met liedjes voor kinderen. Inmiddels is de vader van vijf kinderen zelf opa van veertien kleinkinderen. “Ik geniet enorm van mijn kinderen en kleinkinderen,” zegt Michael. "Het voelt echt heel bijzonder dat ik met deze kinderliedjes kleine kinderen kan helpen in de ontwikkeling van hun geloof.”

Op de cd staan een aantal nieuwe wiegeliedjes, maar ook een aantal ‘gouwe ouwe’ in een nieuw jasje, zoals Agnus Dei en een pianoversie van Friends.

De cd is helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons