Kerkdienst eerste pinksterdag vanaf Opwekking: 'ONE WAY!'

Zondag, 9.30 uur, NPO 2

in Mediatips

Op eerste pinksterdag zendt de EO een tv-kerkdienst uit vanaf de pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen. Thema van de dienst is: 'ONE WAY – Leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest’.

“Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest. In het thema van deze dienst komt de Geest van God nadrukkelijk naar voren," zegt directeur Ruben Flach van Opwekking, die de dienst leidt. "We zijn geroepen om te leven als getuigen van Jezus, om door ons dagelijks leven zijn koninkrijk zichtbaar te maken. Alleen door de kracht van de Heilige Geest kunnen we zo leven en proclameren dat er maar één weg is: Jezus zelf.”

Zingen met Elisa en Reni Krijgsman

De overdenking is van Henk Stoorvogel, oprichter en internationaal leider van mannenbeweging 4M. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ)De samenzang in de dienst wordt begeleid door de band van Opwekking, onder leiding van Elisa en Reni Krijgsman.

Kerkdienst: 'ONE WAY!'

Zondag 20 mei, 9.30 uur, NPO 2 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons