Jaap Kooij keert terug bij de EO

Kooij vanaf juni aan de slag als adjunct-directeur

in Christelijk Nieuws

Jaap Kooij treedt opnieuw in dienst bij de EO. Dat heeft Arjan Lock, voorzitter van de Raad van Bestuur, vandaag bekendgemaakt. Jaap Kooij zal de nieuwe functie van adjunct-directeur bekleden en zo samen met het Management Team en de Raad van Bestuur een belangrijke rol spelen in het aansturen van de organisatie. Onlangs verliet hij de NPO, waar hij een jaar eerder in dienst was gekomen als bestuurder.

Met de aanstelling van Jaap Kooij als adjunct-directeur is de EO nog beter in staat om in een sterk veranderd medialandschap te blijven innoveren. “We zijn er ontzettend dankbaar voor dat Jaap de EO weer komt versterken," zegt Arjan Lock. "Enerzijds omdat hij een enorme dosis expertise inbrengt en leiding kan geven in een mediabedrijf, maar ook omdat hij een bezield persoon is. Ik zie uit naar de hernieuwde samenwerking."

Jaap Kooij zelf laat weten: “Na een omweg ben ik terug bij de EO, de organisatie waar ik jarenlang met veel plezier en voldoening heb gewerkt. Je weet van tevoren nooit hoe dingen kunnen lopen, maar met deze nieuwe functie verwacht ik volledig in mijn kracht een bijdrage te kunnen leveren aan de mooie en uitdagende missie van de EO.”

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons