Hoe houd je jongeren bij de kerk?

De Wittenberg organiseert trainingsavond

in Christelijk Nieuws

Op donderdag 31 mei organiseert de Jongerenwerkersopleiding van de Wittenberg een trainingsavond rond het thema ‘hoe houd je jongeren bij de kerk?’.

Hoewel grote events als de EO Jongerendag, Opwekking en Soul Survivor duizenden christelijke jongeren trekken, hebben veel kerken grote moeite om hun jongeren betrokken te houden. Ook veel jongerenwerkers worstelen hiermee.

Jongeren enthousiast maken

Sprekers en trainers van de Jongerenwerkersopleiding van de Wittenberg organiseren daarom op donderdag 31 mei een trainingsavond. Vragen die aan bod komen, zijn: hoe kun je jongeren aanspreken? Hoe kun je hen bij de kerk houden? Hoe kun je jongeren enthousiast maken en ook enthousiast houden?

Meer info en aanmelden via De Wittenberg

Beeld: Shutterstock
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons