Groot en klein vakantieleed in 'Groeten van MAX'

Iedere maandag, 20.35 uur, NPO 1

in Mediatips

In het nieuwe seizoen van Groeten van MAX behandelt Sybrand Niessen weer klachten van gedupeerde reizigers. Samen met deskundigen zoekt Niessen naar een oplossing. Maar dit programma van Omroep MAX bezoekt ook mooie reisbestemmingen en portretteert interessante campinggasten. 

Het vakantieseizoen staat voor de deur. Voor velen een mooie gelegenheid om ver van huis ontspanning te zoeken. Maar soms valt je vakantie in het water, omdat de reisorganisatie, de camping of het hotel de gemaakte afspraken niet nakomt. In Groeten van MAX onderzoeken deskundigen de klachten.

Slechte beoordeling terecht?

In 'De Accommodatietest' gaat een mystery guest naar een vakantieadres dat op internet een slechte beoordeling heeft gekregen. Is dat terecht of verdient de accommodatie alsnog een positief keurmerk van het programma? De rubriek 'Zomer in Nederland' geeft een overzicht van campings in eigen land.

'Veel mis bij parkeerdiensten Schiphol'

In de eerste aflevering van dit seizoen zien we dat er heel veel mis met bedrijven op Schiphol die onze auto voor ons parkeren: ongeoorloofde ritten en schades die niet vergoed worden. Het programma neemt de proef op de som en de resultaten zijn verontrustend. 

Tijd voor MAX

Iedere maandag, 20.35 uur, NPO 1 

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons