Exclusieve Visie-voorpremière film 'Oceans, Our Blue Planet'

Korting voor Visie-lezers

Binnenkort draait de film Oceans, Our Blue Planet in Omniversum. Visie organiseert op donderdag 14 juni een exclusieve voorpremière, zodat Visie-lezers deze film als eerste kunnen gaan zien.

Op grandioze wijze brengt de nieuwe grootbeeldfilm van de BBC de wondere wereld van de oceanen in beeld. Nergens anders beleef je deze spectaculaire onderwaterwereld vol vreemde wezens zo intens als op het reusachtige koepelscherm van het Haagse filmtheater.

Fascinerende wezens

De oceanen strekken zich uit van de Noordpool tot Antarctica, van Californië tot Zuid-Afrika en van Australië tot Miami, en naar een diepte van maar liefst elf kilometer. Nieuwe technologieën hebben ervoor gezorgd dat de BBC verder in het onbekende kon speuren dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Daardoor konden de makers tijdens deze spectaculaire wereldreis allerlei vreemde, fascinerende wezens op film vastleggen, zoals een ingenieuze slagtandvis die in de koraalriffen gereedschap gebruikt om zijn voedsel te openen. Maar ook een sluwe inktvis die zich in het onderwateroerwoud voor roofdieren verbergt achter een scherm van schelpen. Andere hoofdrolspelers in deze grootbeeldfilm zijn dolfijnen, zeeotters, ijsberen, walrussen, tonijnen, adelaarsroggen, zee-egels en minder bekende oceaanbewoners als yeti krabben, zeekomkommers, lantaarnvissen en gestreepte kathaaien.

Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – is Oceans een adembenemende ervaring. Kom en beleef het mee met Visie!

EO Visie Exclusieve Voorpremière
Wanneer: Donderdag 14 juni | 19.00 uur
Waar: Filmtheater Omniversum | President Kennedylaan 5, Den Haag
Prijs: € 5,00 inclusief consumptie

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons