70 jaar Israël: vier je met ons mee in 'Nederland Zingt'?

Koor- en samenzang over het beloofde land

in Mediatips

De staat Israël bestaat 70 jaar. Dat vieren we met veel koor- en samenzang in een special van Nederland Zingt op zaterdagavond. Ook Nederland Zingt op Zondag staat in het teken van dit bijzondere jubileum. 

Op de Nederland Zingt Dag klonk al het 'Hava Nagila' uit de monden van duizenden mensen. Zaterdagavond zendt de EO een special van Nederland Zingt uit, met nog veel meer bekende liederen. Ook in Nederland Zingt op Zondag staan we stil bij het 70-jarig jubileum van Israël en zingen we bemoedigende liederen over het beloofde land. 

Zingen over verbondenheid met Israël

Zaterdag 12 mei 
Nederland Zingt, 19.00 uur, NPO 2 
Zondag 13 mei
Nederland Zingt op Zondag, 9.10 uur, NPO 2 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons