Wat betekent viooltalent Noa Wildschut voor haar familie?

'Het Uur van de Wolf: A Family Quartet', donderdagavond op NPO 2

in Mediatips

De 17-jarige Noa Wildschut is een zeer talentvolle violiste. In de documentaire A Family Quartet genieten we van haar vioolspel, maar zien we ook wat Noa's succes voor haar familie betekent. 

Al jaren geldt Noa Wildschut als een uniek viooltalent. Op haar 7e debuteert ze in het Concertgebouw. Ze wint talloze prestigieuze prijzen, speelt samen met grootheid Anne-Sophie Mutter en tekent op haar 15e haar eerste platencontract. Inmiddels is Noa 17. Hoe gaan haar ouders en zus om met haar talent? Wat betekent het voor het gezinsleven? In de documentaire A Family Quartet laat regisseur Simonka de Jong zien hoe een familie onder extreme omstandigheden normaal probeert te functioneren.

Het Uur van de Wolf: A Family Quartet
Donderdag 5 april, 22.55 uur, NPO 2

Beeld: NTR 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons