Programma Pinksterconferentie Opwekking 2018 bekend

Thema ‘ONE WAY – leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest'

in Christelijk Nieuws

Het programma voor de 48e editie van de Pinksterconferentie Opwekking is bekend. Deze conferentie voor alle leeftijden staat in het teken van 'ONE WAY – leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest'. Dat thema is als rode draad in alle programma-onderdelen terug te vinden.

"Iedereen is welkom op Opwekking! We vinden het belangrijk dat alle bezoekers van de conferentie, van jong tot oud, de geweldige pinksterboodschap te horen krijgen op een manier die bij hen past," zegt Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking. "Alle programmateams hebben het thema naar hun eigen doelgroep vertaald en een prachtig programma samengesteld. Of je nu het kinderprogramma, het seminaraanbod of de programmering van de Bijzondere Mensen Tent bekijkt, overal weerklinkt ‘ONE WAY – leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest'."

Programma Opwekking

Op vrijdagavond doet Henk Stoorvogel de aftrap, gevolgd door Edgar Holder op zaterdagmorgen. ’s Middags is er een aanbiddingsconcert en een seminar met Gerard de Groot over de Heilige Geest. Zaterdagavond spreekt Danielle Strickland, en Kees Goedhart werkt het thema in de zondagmorgendienst uit. Zondagavond is het woord aan Martin Koornstra en wordt avondmaal gevierd onder leiding van Ruben Flach. Aansluitend leidt Martin Koornstra het gebed voor zieken. David de Vos spreekt op maandagmorgen en de conferentie wordt afgesloten met een feestelijk concert van Trinity. Daarnaast zijn er seminars met onder anderen Adrian Plass en ‘napalmmeisje’ Kim Phuc.

Jongeren en tieners

Naast de programma’s voor volwassenen is er een gevarieerd programma-aanbod rondom het conferentiethema voor andere bezoekers. Het jongerenprogramma heeft het thema ‘ONE’ meegekregen, dat wordt uitgewerkt door onder anderen spreker Rich Wilkerson jr. Tom Smith, aanbiddingsleider van Soul Survivor, verzorgt daar het openingsconcert. Bij de tieners staat alles in het teken van ‘Awesome’ en ook op het Kinderplein en in de Bijzondere Mensen Tent voor mensen met een verstandelijke beperking, gaat het over die ene weg, Jezus. Het volledige programmaoverzicht is te vinden op Ikganaaropwekking.nl.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons