Nieuw EO-programma met Steven Pont: De Opvoeders

Iedere maandag, 22.15 uur, NPO 1

in Mediatips

Waar de ene ouder met ijzeren hand regeert, laat de ander zijn kinderen vrij. In De Opvoeders geven vijf gezinnen een inkijkje in hun opvoedpraktijk. Kunnen ouders iets van elkaar opsteken?

Opvoeden is een eervolle taak, maar vaak ook een ingewikkelde puzzel. Iedere opvoeder gaat weleens de mist in. Hoe maak je je kind mediawijs? Wat is de ideale balans tussen grenzen stellen en loslaten? Het nieuwe programma De Opvoeders biedt iedere ouder veel herkenning en helpt opvoeders om van elkaar te leren. Via de camera nemen we een kijkje bij vijf gezinnen thuis. Opvoedcoach Steven Pont zal de beelden bekijken en duiden.

De Opvoeders 
Iedere maandag, 22.15 uur, NPO 1

Beeld: Stijn Ghijsen

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons