Minister Hugo de Jonge over: 'Thuis in het verpleeghuis'

Open Huis: dinsdag, 14.00 uur, NPO Radio 5

Er komt extra geld voor de verpleeghuizen in Nederland. In het radioprogramma Open Huis vertelt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid er meer over. Volgens hem mogen we veel verwachten van 'Thuis in het verpleeghuis', een plan om de verpleeghuiszorg te verbeteren.

Presentator Tom Herlaar interviewt De Jonge over over het plan. Waar komen de extra investeringen van het kabinet in de verpleeghuiszorg terecht? Hoe gaat 'Thuis in het Verpleeghuis' zorgen voor voldoende tijd, aandacht en goede, liefdevolle zorg voor bewoners van verpleeghuizen? Volgens de minister brengt het plan de zorg op een hoger niveau. Bewoners én personeel moeten daar echt iets van gaan merken. 

Open Huis 
Dinsdag 10 april, 14.00 uur, NPO Radio 5 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons