Je zal het maar hebben

Vanavond om 21.15 uur op NPO 3

in Mediatips

Iedere dinsdagavond geven jongeren met een ziekte, aandoening of beperking een inkijkje in hun leven. Presentator Tim Hofman trekt in de reeks Je zal het maar hebben (BNNVARA) een tijdje met hen op. 

Aafke Coopmans (21) lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Hierdoor zijn de botten en weefsels in haar gezicht onderontwikkeld en heeft ze geen oren en verhemelte. Aafke krijgt vaak negatieve reacties door haar afwijkende uiterlijk. In Je zal het maar hebben laat ze zien hoe ze die vervelende ervaringen gebruikt. Ze heeft een creatieve manier gevonden om andere jongeren te helpen.

Drummer en dj ondanks spierdystrofie

De tweede gast met wie presentator Tim Hofman optrekt, is Dennis Prins (25). Hij heeft congenitale spierdystrofie. Door deze zeldzame spierziekte kan hij nauwelijks bewegen en heeft hij overal hulp bij nodig. Maar dit staat een professionele carrière als drummer en dj niet in de weg.

Je zal het maar hebben
Dinsdag 3 april, 21.15 uur, NPO 3 

Beeld: Stijn Ghijsen 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons