Herstellende Arie van der Veer dankbaar voor gebed en bemoediging

Weer thuis uit het ziekenhuis

Het herstel van dominee Arie van der Veer verloopt goed. Hij is inmiddels weer thuis uit het ziekenhuis. Zijn spraak is grotendeels teruggekeerd. Hij moet zo af en toe nog zoeken naar woorden, maar het herstel verloopt volgens Van der Veer "wonderbaarlijk goed".

Hij is ontzettend dankbaar voor de gebeden en vele kaarten die hij heeft ontvangen van collega’s, kijkers en bekenden.

Afgelopen maandag werd ds. Arie van der Veer getroffen door een herseninfarct. Hij werd voor verder onderzoek opgenomen in het ziekenhuis. Van der Veer heeft aangegeven zijn werkzaamheden voor de EO in ieder geval tot en met augustus neer te leggen. De hoop en verwachting is dat hij vanaf september weer een voorzichtige start kan maken.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons