Ds. Arie van der Veer getroffen door herseninfarct

Situatie is stabiel

Arie van der Veer is afgelopen maandag (9 april) getroffen door een herseninfarct en verblijft op dit moment in het ziekenhuis. De situatie is stabiel, maar hoe lang hij in het ziekenhuis zal moeten verblijven is niet bekend.

Ds. Arie van der Veer is ook na zijn pensionering nog steeds met hart en ziel betrokken bij het werk van de EO. Op tal van manieren zet hij zich in voor de missie van de EO, van meditaties op radio, tv en online tot ledenreizen en activiteiten in het land. En als geliefd spreker zou hij op 21 april een bijdrage leveren op de jaarlijkse Nederland Zingt Dag. Die bijdrage zal dit jaar helaas niet doorgaan.

Wij als EO-collega’s denken aan hem en bidden voor hem en zijn familie. We hopen dat je meeleeft met ds. Arie van der Veer door hem en zijn familie mee te nemen in je gebed. 
Mocht u een kaart willen sturen dan kan dit naar onderstaand adres:

Evangelische Omroep
T.a.v. Arie van der Veer
Postbus 21000 1200 BA
Hilversum

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons