Dit is het eerste nummer van de nieuwe Opwekkings-cd

Video met live-versie van Opwekking 808: 'Ik leef in U'

Het duurt nog even voor de we hele cd kunnen beluisteren, maar één nummer kun je alvast oefenen om straks tijdens de pinksterconferentie Opwekking uit volle borst mee te zingen. Stichting Opwekking heeft de eerste live-video, die is opgenomen tijden het Zangfestijn eind maart, geüpload op YouTube.

Het gaat om Ik leef in U, een vertaling van Alive in You van Jesus Culture. Wie de Nederlandse tekst geschreven heeft, is nog niet bekend. Het lied is de eerste van de cd Opwekkingsliederen 42 en heeft nummer 808 in de bundel gekregen.

Refrein:
U bent God, U bent wie U bent,
U blaast mij Uw adem in
Sta ik voor het heetste vuur, ik leef in U.
U bent sterk, zelfs al ben ik zwak;
U geeft kracht voor elke stap.
Sta ik voor het heetste vuur, ik weet:
Heer, ik leef in U.

Geschreven door:

Joëlle Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons