Dit is de nieuwe directeur van Huis van Belle

Joyce den Engelse volgt Eline Hoogenboom op

in Christelijk Nieuws

Joyce den Engelse (40) wordt de nieuwe directeur van Stichting Huis van Belle. Zij volgt daarmee Eline Hoogenboom op, die per 1 juni vertrekt.

Hoogenboom richtte de stichting voor christelijke tienermeiden in 2012 op. “Met een dochter in de – jonge – basisschoolleeftijd ben ik me heel erg bewust van de impact die goede rolmodellen hebben in het leven van onze kinderen en tieners,” zegt Den Engelse. “Huis van Belle helpt tienermeiden sterker te worden in hun identiteit en relatie met God, om van betekenis te zijn voor anderen.” In een bericht op de website van Huis van Belle stelt Van Engelse zich verder voor. 

Zij studeerde Pedagogische Wetenschappen, werkte als manager bij verschillende bedrijven en deed ervaring op in het tienerwerk. Nu heeft ze een eigen bedrijf, waarmee ze creatieve professionals helpt hun ideeën concreet te maken.  

“We zijn onze zoektocht naar een nieuwe directeur gestart met het oog op de fase waarin we zitten: een nieuwe, volwassen fase voor Huis van Belle," zegt Jaap Sikkema, bestuursvoorzitter van de stichting. "Het team en de organisatie staan als een huis en deze fase, die volgt op de pioniersfase, vraagt een andere vorm van begeleiding dan hiervoor. We denken in Joyce iemand gevonden te hebben die dit kan, door haar ervaringen als manager en in diverse bestuursfuncties bij jongerenorganisties."

Beeld: Unsplash en Huis van Belle

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons