De verzoening tussen God en mensen

Een nieuwe video van Het Bijbel Project

in Geloven

Het is Gods missie om al het kwaad uit Zijn goede wereld weg te nemen, samen met de negatieve gevolgen ervan. Maar, Hij wil dat op zo’n manier doen dat de mensheid hiervoor gespaard blijft. In deze video bekijken we hoe God het kwaad van de mensheid ‘bedekt’ door de praktijk van het offeren van dieren, dat uiteindelijk verwijst naar Jezus’ dood en opstanding.

Het Bijbel Project is een Amerikaanse non-profit animatie-studio die prachtige en inhoudelijk sterke animatievideo’s maakt, om het verhaal van de Bijbel toegankelijk te maken voor iedereen, overal. De Evangelische Omroep heeft de rechten verworven om deze video’s volledig beschikbaar te maken in het Nederlands.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons