Christelijk echtpaar met 13 jongens krijgt 14e zoon

'We zijn dankbaar dat alles goed is gegaan'

in Christelijk Nieuws

Na dertien zoons hadden Jay en Kateri Schwandt gehoopt op een meisje, maar woensdag hebben ze voor de veertiende keer een zoon gekregen, meldt de NOS.

Jay en Kateri wilden het geslacht tijdens de zwangerschap nog niet weten. De vader zei eerder nog dat hij het fantastisch had gevonden als het een meisje was geworden, maar hij had al een vermoeden dat het weer een jongetje zou zijn.

De jongen weegt 3,7 kilo en is 51 centimeter lang. Het jongetje heeft nog geen naam. Hun andere kinderen zijn Tyler (24), Zach (21), Drew (20), Brandon (18), Tommy (15), Vinnie (14), Calvin (12), Gabe (10), Wesley (8), Charlie (7), Luke (5), Tucker (4) en Fransisco (2).

Vader Jay is dankbaar dat alles goed is gegaan. Volgens hem is het gezin nu compleet. Maar, dat zei hij bij de geboorte van kindje dertien ook...

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons