Zing je mee?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 13)

We leefden zingend toe naar Pasen, predikant Louren Blijdorp vertelde over zijn passie voor sport en theologie, en Tijs van den Brink presenteerde een nieuw opinieprogramma. Na het weekend is Visie je graag van dienst met terugkijk- en luistertips. 

Nederland Zingt

We leven toe naar Pasen. In Nederland Zingt deden we dat afgelopen zaterdag door met veel enthousiasme liederen over passie te zingen. "Met een gevuld hart gingen we naar huis," liet een van de bezoekers van de opname in Vianen ons weten. Zing mee en laat ook jouw hart vullen! 

Feyenoord-supporter op de preekstoel

Past competitieve sport wel bij christelijk geloof? Louren Blijdorp, predikant en Feyenoord-supporter, vertelde over zijn promotieonderzoek naar sport en theologie. Marleen Stelling ging in Nog even zondag met hem in gesprek over geloof, sport en de invulling van de zondag. 

NieuwLicht

Moet de rituele slacht in ons land verboden worden, zoals Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren heeft voorgesteld? Tijs van den Brink leidde zondagavond een debat in NieuwLicht, een online opinieplatform dat nu ook wordt uitgezonden op televisie.

Beeld: Michaël Terlouw

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons