Wie krijgt de Wielenpôllers naar de stembus?

'Typisch Wielenpôlle' in teken gemeenteraadsverkiezingen

in Mediatips

Nederland kiest op 21 maart nieuwe gemeenteraden. Daarom keert de reeks Typisch... vandaag terug naar de wijk Wielenpôlle in Leeuwarden. In de Friese hoofdstad mochten de inwoners in november al naar de stembus. Maar deden ze dat wel?

Wielenpôlle is een arme maar gezellige buurt in Leeuwarden, waar de bewoners lijken nog niet warm lijken te lopen voor de verkiezingen. In Typisch Wielenpôlle – Verkiezingen (BNNVARA) zien we hoe lokale partijen hier verandering in proberen te brengen. Actieve leden van 50+ en de FNP komen flyeren en doen ook een schenking aan de liefdadigheidsactie van Rinus.

Tyisch Wielenpôlle – Verkiezingen 
Maandag 5 maart, 19.20 uur, NPO 2

Beeld: BNNVARA
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons