Vanavond in 'Zin, Zout en Zegen': Passiewoorden

Predikant schreef boekje met kunstenaarsechtpaar

in Mediatips

Deze zondagavond staat Yvonne Sprunken in Zin, Zout en Zegen stil bij de zeven kruiswoorden van Jezus. Ze gaat erover in gesprek met ds. Janneke Nijboer en de kunstenaars Carolien en Daniël Tavenier. 

Janneke Nijboer is missionair predikant in Noordwijk voor de pioniersplek ‘Windkracht 3pt0’. Het ‘Windkrachthuis’ is een van de initiatieven van deze gemeente, die op zoek is naar nieuwe geloofstaal. Yvonne Sprunken ontmoet er Janneke, maar ook Daniël en Carolien Tavenier. Dit kunstenaarsechtpaar heeft samen met de predikant het boekje 'Passiewoorden' samengesteld. Het gaat over de zeven uitspraken die Jezus deed toen hij aan het kruis hing. Ze zijn uitgebeeld in iconen, tekeningen en foto's. 

Zin, Zout en Zegen
Zondag 18 maart, 19.00 uur, NPO Radio 5 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons