Toeleven naar The Passion op tv en radio

The Passion 2018 vanaf 20.35 uur live op NPO 1

Dit jaar komt The Passion live vanuit de Amsterdamse Bijlmer. Hier zijn we getuige van een eigentijdse vertolking van het verhaal over het lijden en sterven van Jezus. Naast de rechtstreekse tv-uitzending worden er diverse programma's rondom dit evenement uitgezonden.

Verslaggever Martine van der Spek is nu al in Amsterdam, waar ze rond 15.30 uur in het radioprogramma Open Huis een update geeft van de laatste voorbereidingen. Verzamelen de eerste belangstellenden zich al in de Bijlmer? In Op weg naar The Passion (16.40 uur, NPO 1) laat Renze Klamer zien hoe de cast de afgelopen dagen heeft toegeleefd naar deze avond. Hij is te gast op de set bij de vooropnames. 

Processie

Ook op Radio 2, waar de uitzending al om 18.00 uur begint, is The Passion een belevenis op zich. Presentator Wouter van der Goes interviewt alle hoofdrolspelers en verslaggever Henk van Steeg proeft de sfeer tijdens de processie.

Samen terugblikken

Direct aansluitend aan The Passion blikken we vanaf 22.00 uur terug op het evenement met hoofdrolspelers en oud-deelnemers. Deze nabeschouwing wordt live uitgezonden op het themakanaal NPO 1 Extra. Martine van der Spek is dan nog steeds in de Bijlmer, waar ze in Thuis op 5 op NPO Radio 5 terugblikt op The Passion.  

Uitzendingen The Passion

Open Huis 
14.00 uur, NPO Radio 5

Op weg naar The Passion 
16.40 uur, NPO 1

The Passion 2018 op NPO Radio 2
18.00 uur, NPO Radio 2

The Passion 2018 
20.35 uur, NPO 1
(herhaling: zaterdag 31 maart, 14.10 uur, NPO 1)

Passion Talk 
22.00 uur, NPO 1 Extra 

Thuis op 5
22.00 uur, NPO Radio 5 

Online

Volg The Passion ook via de site, Facebook, Twitter en Instagram voor de laatste updates rond het evenement en de digitale processie!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons