‘The Passion brengt mensen samen’

Ds. Moses Alagbe is blij met The Passion in de Bijlmer

De Nigeriaanse Moses Alagbe, voorganger in de Amsterdamse Bijlmer, is blij dat The Passion morgen naar Amsterdam Zuidoost komt. Waarom? “Omdat The Passion mensen samenbrengt.”

In een video van Tear vertelt Alagbe dat er geen andere plaats in Nederland is die op de Bijlmer lijkt. “De hele wereld leeft in De Bijlmer en dat maakt het zo’n opwindende plek. 83% is afkomstig van buiten Nederland; 144 landen zijn er vertegenwoordigd.” Maar, zegt Alagbe, dat maakt de Bijlmer ook tot een plaats waar spanningen en conflicten zijn.

The Passion laat liefde zien

Juist daarom is de voorganger zo blij met The Passion in zijn stad. “The Passion brengt hoop aan mensen die zich hopeloos voelen, die zich afgewezen voelen en brengt liefde aan wie zich gehaat voelen. The Passion laat de liefde zien en brengt mensen samen.”

Bekijk hieronder de video.

Geschreven door:

Mirjam Hollebrandse

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons