SP-leider Lilian Marijnissen in 'De Peiling van Tijs'

Slotaflevering verkiezingsreeks op NPO Radio 1

Landelijke en lokale politici gaan in gesprek met het publiek in De Peiling van Tijs op NPO Radio 1. Tijs van den Brink sluit deze reeks af in Zutphen. Hier ontmoet hij SP-leider Lilian Marijnissen en Mathijs ten Broeke, de plaatselijke lijsttrekker van haar partij. 

Iedere werkdag is Tijs van den Brink te gast in een andere plaats. Na Tilburg (CDA), Katwijk (ChristenUnie), Haarlem (GroenLinks) en Leiden (PvdA) bezoekt hij vanavond Zutphen. Gaat de SP erin slagen om daar de commerciële thuiszorg af te schaffen? Tijs gaat erover in gesprek met Lilian Marijnissen, die de partij sinds kort leidt, en met Mathijs ten Broeke. Hij voert in Zutphen de SP-lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen aan. 

Publiek is welkom!

Wie zelf met Tijs' gasten in gesprek wil gaan, is hartelijk welkom. Zorg dat je uiterlijk 18.30 uur aanwezig bent in het Volkshuis, Houtmarkt 62 in Zutphen. Deze live-uitzending is om 19.30 uur afgelopen. 

De Peiling van Tijs 
Vrijdag 16 maart, 18.30 uur, NPO Radio 1

Beeld: ANP/Remko de Waal 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons