Nachtzoen van 'Dominee Baardmans'

Jan Willem van der Straten te gast bij Marleen Stelling

Bijna dagelijks zendt de EO rond middernacht De Nachtzoen uit. Marleen Stelling ontvangt een charismatische gast die het Nederlandse volk op bed legt met een troostrijke gedachte. Deze 'nachtzoen' krijgen we van Jan Willem van der Straten. 

Onder het pseudoniem 'Dominee Baardmans' blogt en vlogt theoloog Jan Willem van der Straten er vrolijk op los, onder meer op Visie.eo.nl. Hij geeft via moderne media graag iets mee over de betekenis van het geloof in de wereld van nu. Steeds weer nodigt deze herder de kijkers van zijn '90 seconden' uit om op een positieve manier de week in te gaan. In De Nachtzoen deelt hij voor het slapengaan iets van zijn liefde voor de kerkelijke liturgie. 

De Nachtzoen
Dinsdag 13 maart, 1.28 uur, NPO 2 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons