Huis van Belledag: ook voor ouders en jeugdleiders

Over studeren, grenzen en rolmodellen

in Christelijk Nieuws

Stichting Huis van Belle organiseert op 7 april 2018 voor de 4e keer de Huis van Belledag. Dit is een feestelijke dag, speciaal voor meiden vanaf 11 jaar. Dit jaar is er ook speciaal voor ouders en jeugdleiders een inhoudelijk programma. De dag vindt plaats in Ede. 

“We zien als Huis van Belle dat we naast tienermeiden ook een andere doelgroep bedienen: ouders en jeugdleiders," zegt Sjanet Albada, coördinator van het volwassenprogramma:. "Zij komen vaak bij ons voor duiding van trends of voor specifieke problemen. We proberen niet alleen de meiden, maar ook hen te ondersteunen. Vorig jaar kwamen meer dan honderd ouders naar dit programma, dus er blijkt behoefte aan te zijn."

Drie workshops

Er zijn tijdens de Huis van Belledag drie workshops: 

1. Hoe maak je de goede studiekeuze?  
2. Grenzen leren en bespreken
3. Een rolmodel voor je dochter zijn
 

Inspiratie over studeren, grenzen en een rolmodel zijn
Wat?               Interactief, inspirerend (gratis!) programma bestaande uit 3 workshops
Wanneer?       7 april, van 10.00-13.00 uur
Waar?             Christelijke Hogeschool Ed
Aanmelden?   Stichting Huis van Belle

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons