Donderdag op SBS6: nieuwe feiten ontvoeringszaak Insiya

Wanneer kan Amsterdamse peuter eindelijk naar huis?

in Mediatips

In 2016 werd Insiya in Amsterdam door drie mannen ontvoerd. Haar vader in het Indiase Mumbai bleek daarachter te zitten. In De Raadkamer (SBS 6) komt Peter R. de Vries vanavond met nieuwe informatie over de zaak. 

De rechter heeft gezegd dat Insiya terug moet naar Nederland. Toch lijkt het er niet op dat ze snel weer met haar moeder in Amsterdam zal worden herenigd. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries kondigt aan dat hij vanavond met nieuwe feiten komt. In zijn talkshow De Raadkamer bespreekt hij de zaak met zijn gasten. Volgens De Vries heeft de vader van Insiya weer een list verzonnen om haar niet te hoeven laten gaan. 

De Raadkamer
Donderdag 15 maart, 21.30 uur, SBS 6 

Beeld: William Rutten 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons