Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

De 12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Elk jaar brengt Stichting Opwekking cd’s uit met nieuwe liederen, die ook in de Opwekkingsbundel verschijnen. Beluister hier alvast de liederen van alweer de 42e editie van de Opwekking-cd!

De presentatie van Opwekkingsliederen 42 is tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking, die van start gaat op vrijdag 18 mei 2018. Bezoekers van het Zangfestijn kregen vast een voorproefje. Alle andere geïnteresseerden moeten wachten tot de conferentie, dan gaat de cd namelijk pas in de verkoop. 

Beluister hier de 12 nieuwe Opwekkingsliederen

Er zit veel muziek van Hollandse bodem tussen, zoals het nummer Glorieus van de jonge artiest Reyer van Drongelen en Uw liefde wint elke strijd van de band LEV. Maar er komt ook een Engels nummer in de liedbundel: What a beautiful name van de Australische band Hillsong

1. Smaak van redding | Kees Kraayenoord 

2. Vul dit huis met Uw glorie | Insalvation 

3. Op die dag | Matt Redman (One day)

4. Niemand anders | Rend Collective (One and Only)

5. Hoogste God | Shane & Shane (Lord of Hosts / Psalm 46)

6. Dit is Jezus | Marcel Zimmer 

7. Ik leef in U | Jesus Culture (Alive in You)

8. Glorieus | Reyer 

9. What a beautiful name | Hillsong

10. Uw liefde wint | LEV

11. Witter dan sneeuw | Psalm Project 

12. Wij hebben U lief | Elisa en Reyer

In deze playlist van Stichting Opwekking op Youtube komen alle video's te staan die zijn opgenomen tijdens het Zangfestijn 2018.

Sprekers Opwekking 2018

Inmiddels zijn ook de sprekers van de conferentie bekendgemaakt. Henk Stoorvogel – inmiddels een vertrouwd gezicht in Biddinghuizen – trapt de Pinksterconferentie af. Hij gaat voor in de eerste samenkomst op vrijdagavond. 

De overige sprekers zijn Edgar Holder (Levende Steen Ministries), Danielle Strickland (uit Canada), Kees Goedhart (voormalig voorzitter Stichting Opwekking) en Martin Koornstra (Royal Mission). David de Vos van de missionaire organisatie Go and Tell zal op maandagochtend de Opwekking-conferentie afsluiten.

Thema

De 48e editie van de Pinksterconferentie staat in het teken van het thema ‘ONE WAY’. Directeur Ruben Flach: "ONE WAY zal bij veel mensen bekend in de oren klinken: één weg Jezus! Dat was een thema dat vaak doorklonk in de activiteiten van Opwekking. Met dit thema benoemen we duidelijk wat de roots van Opwekking zijn: Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven! We geloven dat de kerk van Jezus in deze tijd van toenemende onzekerheid mag opstaan om dit heldere geluid te laten horen. De visie is door alle jaren heen nog even actueel, en dat wordt met dit thema opnieuw benadrukt."

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons