Deze hele week op NPO Radio 1: De Peiling van Tijs

Tijs van den Brink spreekt met politici en publiek

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt Tijs van den Brink het land door. Op locatie spreekt hij met plaatselijke en landelijke kopstukken. Vandaag ontmoet hij in De Peiling van Tijs CDA-politici in Tilburg. Publiek is hartelijk welkom bij deze verkiezingsspecial van het EO-radioprogramma Dit is de Dag.

De eerste aflevering van De Peiling van Tijs komt vanuit Tilburg, waar diverse CDA-prominenten aanwezig zijn. Onder hen is partijleider Sybrand Buma, minister Grapperhaus van Veiligheid en Justitie en natuurlijk de plaatselijke lijsttrekker Erik de Ridder. Tijs wil weten hoe het CDA de drugscriminaliteit in de regio wil terugdringen.

Zelf meepraten?

Hoe kijken de inwoners Tilburg tegen de plannen aan? Ze mogen er zelf over meepraten. Iedereen is hartelijk welkom bij deze live-uitzending! Zorg dat je uiterlijk 18.30 uur aanwezig bent in  BANK15, Spoorlaan 350 in Tilburg. Deze speciale editie van Dit is de Dag is om 19.30 uur afgelopen. 

'De Peiling van Tijs' bij jou in de buurt

Na de aftrap met het CDA in Tilburg trekt Tijs verder naar Katwijk (ChristenUnie), Haarlem (GroenLinks), Leiden (PvdA) en Zutphen (SP). Ook bij deze live-uitzendingen ben je hartelijk welkom! Kijk hier voor meer informatie en de uitzendlocaties. 

De Peiling van Tijs 
Maandag t/m vrijdag, 19.30 uur, NPO Radio 1

Beeld: Willem-Jan de Bruin 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons