'Daarom Pasen' brengt gratis paas-cd uit

Liefde en genade voor alle mensen

in Christelijk Nieuws

Vanaf vandaag is het mogelijk om een gratis paas-cd te bestellen via www.daarompasen.nl. Met de productie van de cd’s wil de organisatie van Daarom Pasen mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Pasen echt om draait. De actie is een vervolg op Daarom Kerst waarbij maar liefst 35.000 cd’s werden verstuurd.

“Pasen is voor veel mensen een feest geworden van paaseieren en paasbrunch. De ware betekenis van Pasen kennen we steeds minder. 'Wat is Pasen?' staat hoog in de lijstjes met meest gezochte vragen op Google", aldus woordvoerder Rob van Ooijen. "Voor oudsher is Pasen het feest van leven uit de dood. We vieren dat Jezus is opgestaan uit de dood en dat het kruis waaraan Hij stierf niet het einde is. Het kruis is juist een nieuw begin. Er is verzoening tussen God en tussen mensen. Het paasverhaal gaat over Gods niet te bevatten liefde en genade voor alle mensen. Dat cadeau willen we graag delen, vandaar de gratis cd.”

The Psalm Project Live

Via Daarom Pasen ontvangen geinteresseerden een cd van The Psalm Project. Deze Nederlandse band werd in 2008 opgericht om de bekende melodieën van het Geneefse Psalter te bewerken voor bandbezetting. Tien jaar later heeft de band vijf Nederlandstalige- , drie Engelstalige- en twee Duitstalige albums op haar naam staan. Met de nieuwe cd brengt The Psalm Project het verhaal van het lijdensverhaal heel dichtbij.

Een gratis cd. Voor jezelf of om weg te geven

Op www.daarompasen.nl zijn de CD’s gratis te bestellen. Bij grote oplage (boven de 10 stuks) wordt een onkostenvergoeding gevraagd van € 2,50 per stuk. 
 

Over Daarom Pasen

Daarom Pasen is een project van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Met dit project willen zij kerken en particulieren ondersteunen bij het bekendmaken van de werkelijke betekenis van Pasen. Dit geschenk is kan worden gebruikt om niet- en randkerkelijken op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het paasevangelie.
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons