Bert van Leeuwen gaat zingen in programma ‘It takes 2’

‘Ik heb nog nooit voor publiek gezongen’

in Mediatips

Bert van Leeuwen is geselecteerd om mee te doen aan het programma ‘It takes 2’.  In dit programma kunnen bekende Nederlanders zonder zangervaring laten horen wat ze vocaal in huis hebben. 

De onontdekte zangers en zangeressen worden daarbij ondersteund door drie bekende artiesten uit de Nederlandse muziekindustrie. Trijntje Oosterhuis is één van de professionals.

Bert van Leeuwen ziet zichzelf niet als een van de sterkere kandidaten. Bert: ‘Mijn eerste reactie was: 'Laten we het maar niet doen'. Maar na een paar keer aandringen heb ik toch een soort auditie gedaan. Ik werd zowaar geselecteerd om mee te doen. Maar er moet wel heel veel gesleuteld worden aan mijn zangkunsten.’

De overige deelnemers zijn onder andere acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, hair- en make-upartist Mika van Leeuwen, dj en presentatrice Eva Cleven, YouTuber Dionne Slagter en de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen. 

Bert vind het vooral leuk om iets te doen dat totaal buiten zijn comfortzone ligt. Bert: ‘Ik heb best vaak gezongen. In de kerk, in de auto en bij het uitlaten van de hond. Maar nog nooit voor publiek. Dat gaat dus best een opgave worden!' 

It takes 2 is vanaf 24 maart om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Bert van Leeuwen zingt het nummer 'Dochters' van Marco Borsato tijdens de eerste aflevering van It Takes 2.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons