Alle liedjes uit The Passion 2018 op een rij

Nagenieten van The Passion vanuit de Bijlmer

De achtste editie van The Passion heeft gisteren een gevoelige snaar geraakt in de Bijlmer. En niet alleen bij de inwoners van Amsterdam Zuidoost, maar ook bij de ruim 3,1 miljoen kijkers die het muzikale paas-evenement thuis live via televisie volgden. Het thema ‘Ik zie jou’ werd door de cast en het Bijlmer-koor op indrukwekkende wijze vertolkt. Geniet hieronder van alle liedjes uit The Passion 2018.

Droom, durf, doe en deel

Ik zie jou

Ik mis je zo graag

Laten we dansen

De liefde van je vrienden

Jij bent de liefde

Ik val

Schouder

Huil nou

Zwart-wit

Wie heeft de zon | Ik leef mijn leven

Ik zie jou

Voor jou

Schouder

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons