Vanavond op NPO Radio 1: PEC-fan Arie Slob

Minister te gast in Langs de Lijn En Omstreken

Voetbalvereniging PEC Zwolle staat knap vijfde in de Eredivisie. Weet het team van coach John van 't Schip die positie vanavond vast te houden, als SC Heerenveen op bezoek komt? In Langs de Lijn En Omstreken houden Robbert Meeder en Renze Klamer ons op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Dat doen ze samen met een bekende fan van PEC: minister Arie Slob voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media. Voetbal is niet zijn enige sportieve passie. Slob is een fanatiek hardloper, maar heeft de ChristenUnie-politicus daar nog wel tijd voor nu hij minister is in het Kabinet-Rutte III?

Langs de Lijn En Omstreken
Dinsdag 6 februari, 20.30 uur, NPO Radio 1 

Beeld: Ruben Timman 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons