Vanavond op NPO 2: Extreem lage temperaturen

Barre weersomstandigheden tijdens expeditie 'IceScream'

in Mediatips

Samen met vijf jonge ondernemers gaat Bernice Notenboom op expeditie naar de Noordpool. Deze tocht geeft een huiveringwekkend beeld van de veranderingen in het poollandschap. In de tweede aflevering van IceScream krijgt het gezelschap te maken met extreme omstandigheden.

De ondernemers zijn samen met klimaatjournalist Bernice Notenboom naar Spitsbergen gereisd. Hier worden ze geconfronteerd met de ingrijpende gevolgen van de klimaatverandering. Overtuigt deze reis de ondernemers van de noodzaak om het roer om te gooien en zijn zij bereid dat door te voeren in hun bedrijf of persoonlijk leven? Vanavond vervolgt het gezelschap de tocht door het poolgebied, waar ze te maken krijgen met hongerige ijsberen en extreem lage temperaturen.

IceScream 
Vrijdag 23 februari, 19.35 uur, NPO 2 

Beeld: Martin Hartley/2Dgrees

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons