Vanavond op NPO 1: nieuw seizoen 'Bed & Breakfast'

Vandaag werd bekend dat Bed & Breakfast een amusementstest van de publieke omroep niet heeft doorstaan. Het voldoet niet aan de strengere eisen uit de nieuwe Mediawet. Toch blijft het programma van Omroep MAX voorlopig op de buis. Vanavond begint het gewoon aan een nieuw seizoen.

Drie stellen die elk een bed and breakfast runnen, logeren in het programma allemaal één nacht bij elkaar. Hoe beoordelen ze elkaars gastvrijheid en accommodatie? Het seizoen gaat van start in Utrecht, waar de B&B-houders in een historisch pand aan de Vecht logeren. De tweede B&B bevindt zich in Amsterdam, waar de gasten onder straatniveau slapen.

Logeren in Brabants klooster

De aflevering wordt afgesloten in Noord- Brabant, waar de B&B-houders een bezoek brengen aan het plaatselijke klooster. Om voedselverspilling tegen te gaan, moeten de gasten voor het ontbijt een keuzelijst invullen. Natuurlijk zijn er altijd gasten die dan de hele lijst aankruisen.

Bed & Breakfast 
Donderdag 15 februari, 21.25 uur, NPO 1 

Beeld: MAX 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons