Vanavond in EO Live: Hoe kunnen we christelijke slaven in Pakistan helpen?

'Moslimmeerderheid verafschuwt hun geloof'

Richard Groenenboom van Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK) is vanavond te gast in het radioprogramma EO Live. Hij reisde onlangs met Visie-redacteur Gert-Jan Schaap naar Pakistan, waar christenen slavenarbeid moeten verrichten in een steenfabriek.

Welke toekomst hebben christenen in Pakistan, waar een moslimmeerderheid hun geloof verafschuwt? Richard vertelt hoe SDOK zich inzet voor vervolgde christenen in dit land. Lees ook het reisverslag van Gert-Jan Schaap en werp alvast een blik op de overige onderwerpen in deze aflevering van EO Live

EO Live 
Zaterdag 17 februari, 19.00 uur, NPO Radio 5 

Beeld: Gert-Jan Schaap

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons