'Porvest' nieuwe remedie tegen slechte houding

Vanavond in 'Langs de Lijn En Omstreken' op NPO Radio 1

Wie in een ongezonde houding aan zijn bureau zit, heeft een por nodig. Dat doet het vest van textiel- en modeontwerper Hellen van Rees. Samen met Geke Ludden van de Universiteit Twente licht ze dit bijzondere ontwerp toe in Langs de Lijn En Omstreken

Het zou jammer zijn als rugklachten je eraan herinneren dat je langdurig in een ongezonde houding hebt zitten werken. Als je het 'porvest' draagt, geeft het je tijdig een duwtje. Hellen van Rees en Geke Ludden leggen vanavond aan Robbert Meeder en Herman Wegter uit hoe het werkt. 

Matthäus Passion voor kinderen

Ook de bekende dirigent Ton Koopman en zijn dochter – actrice Marieke Koopman – zijn vanavond te gast in Langs de Lijn En Omstreken. Hun kinderconcert 'Hemel en Aarde' vertelt het verhaal van de Matthäus Passion vanuit het perspectief van de 8-jarige dochter van Pontius Pilatus. Zij stelt aan haar vader, die als stadhouder met Jezus geconfronteerd wordt, indringende vragen over Hem. 

Langs de Lijn En Omstreken 
Dinsdag 13 februari, 20.30 uur, NPO Radio 1 

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons