Met ‘Visie’ het klooster in!

Beleef een ontspannen en verdiepende week in Zuid-Frankrijk

in Geloven

‘God ontmoeten in de stilte’ is het thema van de 6-daagse retraite, die Visie de eerste week van oktober organiseert in Frankrijk. Visie-lezers kunnen zich opgeven voor deze bijzondere week in een oude kloosterburcht ten oosten van Lyon.

Wegens omstandigheden hebben we helaas moeten besluiten deze reis te annuleren.

Tijdens de retraite, die geleid wordt door Visie-hoofredacteur Marco van der Straten en zuster Ruth van gemeenschap Chemin Neuf, draaien de deelnemers mee in het ritme van het klooster. Er is zelfs 48 uur volledige stilte. Daarnaast staan er diverse excursies op het programma en is er veel ruimte voor ontmoeting en tijd om de Bijbel tot je te laten spreken.
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons