Gratis lespakketten rondom The Passion

'Passie voor Pasen'

in Geloven

Speciaal voor The Passion is er een uniek lespakket ontwikkeld over de betekenis van Pasen. Hiermee kunnen scholen, kerken, parochiegroepen of gezinnen thuis concreet aan de slag met het thema. The Passion is een moderne vertelling over de laatste uren van Jezus’ leven en Zijn opstanding uit de dood.

Het materiaal is tijdloos opgezet, waardoor het meerdere jaren te gebruiken is, en geschikt voor een jong en breed publiek. Zo willen de makers bij verschillende doelgroepen de betekenis van Pasen onder de aandacht brengen.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar: een toolkit voor vmbo, havo/vwo en voor de pabo. Daarnaast is er een toolkit ontwikkeld voor een avond met jongeren, of voor een bijzondere nachtwake vlak voor Pasen. Al het materiaal is gratis te downloaden via de site van The Passion.

The Passion vindt plaats op Witte Donderdag, 29 maart 2018, in Amsterdam Zuidoost. Bekende Nederlandse artiesten zingen het passieverhaal met de grootste Nederlandstalige pophits. Duizenden mensen zijn hierbij aanwezig, honderdduizenden mensen kijken live via NPO 1 of internet. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons