Doe-boekje ‘Holy heroes?’ voor The Passion

Gratis beschikbaar voor kerken

in Christelijk Nieuws

Ark Mission lanceert een inspirerend doe-boekje bij The Passion. Met 'Holy heroes?' kunnen mensen van binnen en buiten de kerk het verhaal toepassen op hun eigen leven.

In het boekje maken de lezers kennis met drie hoofdpersonen uit het lijdensverhaal: Jezus, Maria en Petrus. In ieder hoofdstuk staat één van deze personen centraal, met achtergrondinformatie, verwerkingsvragen en creatieve toepassingen. Daarmee kunnen mensen in de huid van deze personen kruipen om hun eigen leven te spiegelen aan dat van hen. “Je wordt op een laagdrempelige manier aangemoedigd om het evangelie een plek te geven in je leven,” zegt Ark Mission.

Holy Heroes? slaat de brug van het lijdensverhaal in The Passion naar vragen die mensen vandaag de dag hebben. Bijvoorbeeld waarom onschuldige mensen moeten lijden, waarom een moeder haar kind ziet sterven of over het verraad van een goede vriend. Dit boekje geeft ruimte aan waaromvragen en is bedoeld voor een brede doelgroep.                                        

Kerken die een programma aanbieden rond The Passion 2018 kunnen gratis exemplaren van Holy Heroes? aanvragen. Alleen de verzendkosten hoeven te worden betaald. De boekjes zijn gemaakt door Ark Mission, in samenwerking met de Bijbelvereniging. Meer informatie is te vinden op www.arkmission.nl/holyheroes.

Ark Mission zet zich al meer dan 100 jaar in om het Verhaal van de Bijbel te delen, zowel in Nederland, als in het buitenland. Ark Mission werkt hiervoor samen met specifieke organisaties om de doelgroep te bereiken. Het werk van Ark Mission wordt mogelijk gemaakt door giften en donaties van particulieren, kerken en instellingen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons