Verhaal achter bekend worshipnummer verfilmd

Bekijk de trailer van nieuwe film 'I can only imagine'

in Mediatips

In 1999 bracht de christelijke rockband MercyMe het nummer I can only imagine uit. Het werd het meest beluisterde christelijke nummer aller tijden. Zanger Bart Millard (gespeeld door J. Michael Finley) schreef het naar aanleiding van de dood van zijn vader (Dennis Quaid) in 1991. Om de dood van zijn vader te verwerken, dacht Millard veel na over hoe het er in de hemel uit zou zien. Dat resulteerde in de tekst van het nummer. Hij schreef het in slechts 10 minuten.

Het verhaal achter dit nummer wordt nu verfilmd. De trailer laat zien hoe problematisch de relatie is tussen Millard en zijn vader in Millards jeugd. Totdat zijn vader tot geloof komt. De film komt op 16 maart in Amerika uit.  

Bekijk hier de trailer van de film:

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons