Ruim 2 miljoen voor Geloof, Hoop en Syrië

Gezamenlijke actie Dorcas, EO Metterdaad, Kerk in Actie en World Vision een succes

in Christelijk Nieuws

Na zes weken actievoeren is de eindstand van de campagne Geloof, Hoop en Syrië 2.242.258 euro. “Geweldig om te zien hoe mensen in Nederland hun hart hebben laten spreken en de Syriërs niet vergeten zijn. We zijn enorm blij met deze opbrengst,” aldus projectleider Arnoud van der Kolk.

In december 2017 startten de vier christelijke organisaties Dorcas, EO Metterdaad, Kerk in Actie en World Vision met de campagne Geloof, Hoop en Syrië. De opbrengst is bestemd voor de ondersteuning van Syriërs, die na jaren van oorlog teruggekeerd zijn naar Syrië of zich daarop voorbereiden. Zij willen een nieuw leven opbouwen in hun eigen land, met onderwijs voor hun kinderen, herbouw van huizen en hulp bij het verwerken van trauma’s. Naast geloof en hoop is geld hiervoor onmisbaar.

Kijk voor meer informatie op Geloofhoopensyrie.nl.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons