Exclusieve voorpremière 'Bankier van het verzet'

Spannende en dramatische film met Barry Atsma

Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld. De EO is co-producent van deze spannende film. Speciaal voor jou organiseert Visie een exclusieve voorpremière van deze film.

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of 
hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is, bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd. Maar hoe grootschaliger de operatie wordt, hoe meer mensen er vanaf weten. Iedere dag neemt de kans toe dat iemand het ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van de bankier van het verzet.

De EO is co-producent van deze dramatische en spannende film.
Voor jou als Visie-lezer organiseren we op dinsdagavond 6 maart een exclusieve voorpremière in VUE te Hilversum. Prijs: € 7,50 (inclusief consumptie, exclusief reserveringskosten).

Reserveer hieronder uw kaarten.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons