Thema Opwekking 2018 bekend

En: Canadese Danielle Strickland een van de sprekers

in Christelijk Nieuws

De 48e editie van de Pinksterconferentie heeft als thema ‘ONE WAY, leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest’. Het evenement wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 21 mei op het evenemententerrein van Walibi Holland.

Ruben Flach, de directeur van Stichting Opwekking, maakte het thema bekend op Groot Nieuws Radio. “Alleen als we leven met Jezus, door de kracht van de Heilige Geest, zullen we in staat zijn om te wijzen op die enige weg: ONE WAY – Jezus zelf. Daartoe zijn we geroepen als christen.”

Roots

Het thema wordt door diverse sprekers uitgewerkt en loopt als een rode draad door de programma’s voor alle leeftijden. Met het thema benadrukt Stichting Opwekking haar roots: Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. “Die visie is door alle jaren heen nog even actueel, en dat wordt met dit thema opnieuw benadrukt.”

Eerste spreker

De eerste spreker voor Opwekking 2018 is ook gelijk bekendgemaakt: de Canadese Danielle Strickland. Ze is werkzaam als officier bij het Leger des Heils in Toronto en zet zich al meer dan twintig jaar in voor mensen aan de rand van de samenleving.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons