Rikkert wringt het jaar uit

Kom naar de Visie-Lezersavond op 12 december!

We naderen het einde van het jaar. Wat nemen we mee uit 2017? Wat laten we achter? In een exclusief optreden voor 120 Visie-lezers wringt Rikkert het jaar uit. - HELAAS IS DEZE VOORSTELLING INMIDDELS UITVERKOCHT. Voor overige speeldata: zie hieronder.

In de oudejaarsconference blikt Rikkert (van Elly) op zijn eigen wijze terug op 2017. Hij neemt zijn toehoorders mee het jaar door met liedjes, prikkelende sonnetten, scherpe humor en ontroerende teksten. Het is een spiksplinternieuw solo-programma, waarvan het einde nog ongewis is: de inhoud wordt bepaald door het nieuws van morgen en de stofwolken van gisteren. 

Exclusief optreden
Op dinsdagavond 12 december krijgen 120 Visie-lezers de kans om de eerste uitvoering van 'Rikkert wringt het jaar uit' bij te wonen! Een exclusief optreden in de kapel van het EO-gebouw. Aanvang: 20.00 uur. 
Helaas is deze voorstelling uitverkocht!

Overige speeldata

De laatste dagen van december is Rikkert wringt het jaar uit nog op acht plekken te zien. Kaarten voor deze voorstellingen kosten € 17,50. Reserveren voor deze voorstellingen kan via Truetickets.nl.
• Vrijdag 15 december 2017        Ermelo
• Zaterdag 16 december 2017     Arnhem
• Woensdag 27 december 2017  Barneveld
• Donderdag 28 december 2017 Houten
• Vrijdag 29 december 2017        Dordrecht
• Zaterdag 30 december (UITV!) Gouda
• Extra voorstelling: zaterdag 30 december, 15.00 uur, Gouda
• Zondag 31 december 2017        Zwolle

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons