Rapper geeft lesje in vergeving

in Christelijk Nieuws

Een indrukwekkend gebaar van de Amerikaanse rapper Tyrese. Hij heeft een moeilijke jeugd gekend, met een moeder die 27 jaar alcoholverslaafd was. Deze week is zij elf jaar nuchter en Tyrese maakt op een bijzondere manier duidelijk dat hij haar heeft vergeven.

De rapper verlaat op zijn zeventiende het ouderlijk huis. “Ze is 27 jaar lang een alcoholist geweest. Substantieel misbruik doodde mijn jeugd,” schrijft Tyrese op Instagram. “Ik kon niet wachten met opgroeien en op mezelf wonen.”

Jezus

Toch heeft hij haar vergeven en vertrouwt hij zijn moeder weer. “Jezus bracht mijn moeder terug. Alcohol heeft mijn moeder 27 jaar bij me weggehouden. Elf jaar later vertrouw ik je weer,” laat Tyrese weten op het sociale medium. “Ik laat de wereld weten dat ik je vergeef. En dat ik voor altijd de schuld geef aan de alcohol.”

Huis

Om dat kracht bij te zetten heeft hij nu zelfs een huis voor haar gekocht. In een video vraagt Tyrese God om het huis te zegenen en bedankt Hem voor zijn steun. “Vader, kom en zegen dit huis. U weet dat ik vanuit de grond van mijn hart bij U kwam. Kwetsbaar en bescheiden, vragend of U alle woede die ik bij me droeg weg kon halen. Dankzij U is mijn moeder weer nuchter. Ik wil U danken, vader.”

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons