Michael W. Smith verlegt horizon in nieuwe clip

'Spacy' video bij 'A Million Lights'

Begin 2018 komt een nieuw studioalbum van Michael W. Smith uit. De track A Million Lights kwam afgelopen augustus beschikbaar. De bijbehorende video is nu ook gepubliceerd.

In de behind the scenes video vertelt Smith dat hij als kind al gefascineerd was door de sterrenhemel. “En ik kijk nog steeds graag met een verrekijker naar de kraters van de maan.” De melodie had Smith al geschreven, toen een collega betrokken raakte en met de titel A Million Lights aankwam. “Dat is precies waar dit lied over gaat. De hemelen bezingen Gods grootheid."

For You all the stars are singing
With You every day I’m feeling
Alive

A Million Lights – Michael W. Smith

Vol verwondering gaat Smith verder: “Het is overweldigend hoe groot ons universum is, en wie weet hoeveel meer universums er zijn. Het is ongelofelijk. Het is voor mij niet moeilijk om een ervaring van aanbidding te hebben: gewoon wanneer ik buiten loop en naar de hemel kijk!”

Geschreven door:

Joëlle Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons