Visie gidst elke dag - nu ook online!

Met christelijk nieuws, hoopvolle geloofsverhalen en mediatips

En, wat vind je ervan? We zijn zelf stiekem best een beetje trots op onze nieuwe Visie-site. Het geeft ons de kans om meer voor jou te doen dan een keer per week in Visie Magazine verhalen te delen. Dankzij deze site kan Visie nu elke dag gidsen. En dat doen we graag: met christelijk nieuws, hoopvolle geloofsverhalen en mediatips.

We laten ons inspireren door het voorbeeld dat Jezus zelf gaf. Hij vertelde verhalen en nam mensen mee. Als een gids gaf Jezus doorkijkjes naar een hoopvolle toekomst. Vanuit dat perspectief willen we graag werken. We blijven nieuwsgierig, verbazen ons over wat we ontdekken en blazen soms even uit om te genieten van iets moois dat we tegenkomen. En wat we zien, delen we graag met jou.

Met de start van deze nieuwe Visie-site stopt de portal EO-Geloven, waar sinds november 2012 geloofsverhalen en christelijk nieuws op werd gedeeld. Deze site is nu opgegaan in Visie.

Visie gidst elke dag. Reis je met ons mee? We horen graag jouw tips en ideeën. In de wekelijkse email-nieuwsbrief maken we voor jou een selectie van de mooiste verhalen. Je kunt je aanmelden, door je mailadres in het invulvakje (in het gele kader) rechts op onze homepage in te vullen.

Visie gidst. Elke dag. We blijven onderweg.

Arianne, Bart, Mirjam, Maarten, Gert-Jan, Miriam, Han, Joëlle, Debora, Jeroen, Pieter-Jan, Heleen, Maarten, Sjoerd, Marian, Marco

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons